Elektrische installaties
In en om bedrijf en huis maken we bijna voortdurend gebruik van elektriciteit, soms zelfs zonder ons ervan bewust te zijn. Een veilige installatie is daarom van groot belang, zowel voor uw eigen veiligheid maar ook voor de veiligheid van uw medewerkers of huisgenoten. Denk maar eens aan de gevolgen van kortsluiting, brand en andere onverwachte gebeurtenissen. Behalve de financiŽle schade kan ook de emotionele schade groot zijn.

Electro Kierkels geeft u een vakkundig advies voor de inrichting van uw elektrotechnische installatie in uw bedrijf of bij u thuis. De uitvoering verzorgen wij uiteraard graag voor u, van meterkast tot stopcontact of lichtschakelaar. Na het installeren keuren wij ook de hele elektrische installatie, en wel volgens NEN 1010. Deze norm omschrijft de minimumveiligheidseisen waaraan elektrische installaties in woningen en bedrijven moeten voldoen. U ontvangt na de keuring natuurlijk een keuringscertificaat.

Behalve het plaatsen van nieuwe installaties zijn wij u ook graag van dienst bij het opheffen van storingen. Ook als u twijfels heeft of de aanwezige elektrische installatie in uw bedrijf of bij u thuis op een vakkundige en verantwoorde manier is aangelegd, kunt u ons benaderen voor het uitvoeren van een inspectie.

Tenslotte kunt u bij ons ook uw licht opsteken over de verlichting in en om uw pand. Wij verzorgen ook het aanleggen van binnen- en buitenverlichting voor particulier en ondernemer.