Electro Kierkels B.V. is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf en heeft na de oprichting in 1998 tal van kleine en grote projecten, voor bedrijf en particulier, gerealiseerd. De erkenning geeft onze (toekomstige) klanten de garantie dat wij beschikken over aantoonbaar vakmanschap en dat we uitsluitend gebruik maken van geschikte materialen en middelen.

Bij de uitvoering van ons werk gebruiken wij hoogwaardige producten van bekende merken. Dankzij onze vertrouwde samenwerking met verschillende groothandels kunnen wij doorgaans snel over de juiste, benodigde materialen en onderdelen beschikken.

Omdat onze dienstverlening meestal maatwerk is, treft u op deze website geen standaard tarieven aan. Natuurlijk stellen wij graag voor u een maatwerkofferte samen. Klik op contact en vul het formulier in. Na ontvangst van uw aanvraag, doen wij u op korte termijn de door u gevraagde informatie toekomen.

Mocht u na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag. Ook bij het beantwoorden daarvan zijn we u graag van dienst!